Der er mange forskellige typer af heste, som du kan se på en ranch. Nogle af de mest almindelige omfatter Quarter Horses, Paint Horses, Appaloosa Horses og Mustang Horses. Hver hestetype har sit eget unikke sæt af markeringer og farvemønstre. Lad os se nærmere på hver enkelt hestetype.

Quarter Horses er en af de mest populære hestetyper i USA. De har fået deres navn fra det faktum, at de er særligt gode til at løbe korte distancer, som f.eks. en kvart mil. Quarter Horses er også kendt for at være meget alsidige og kan bruges til en række forskellige opgaver på en ranch, f.eks. til at drive kvæg eller konkurrere i rodeoer.

Paint-heste er en anden populær hestetype i USA. De er opkaldt efter deres unikke farvemønstre, som er skabt af en kombination af hvid og en anden farve. De mest almindelige farver for Paint-heste er sort, brun, kastanje, bay, grå og roan

Appaloosa-heste er let genkendelige takket være deres plettede pels. De er hjemmehørende i Nordamerika og blev oprindeligt opdrættet af Nez Perce-stammen i det, der nu er Idaho og den østlige delstat Washington. Appaloosa-hestene blev værdsat af Nez Perce-stammen for deres smidighed og udholdenhed.