Nu syntes jeg ikke at nytårskrudt bare skal fyres af Nytårsaften, og selvfølgelig skal man heller ikke gøre det hver eneste dag – men til festlige lejligheder, hvor der virkelig er noget at fejre, så er det da en super afslutning på en særlig begivenhed. Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men efter vores bryllup, havde vi et kæmpe fyrværkeri med mange flotte raketter og havde arrangeret en mand er havde forstand på at sætte et flot fyrværkerishow op, til at lave dette fest fyrværkeri show for os. Vi havde taget kontakt til krudtteltet.dk som havde et kæmpe udvalg af forskellige ting og sager som man anvender til en sådan festlig fyrværkeri forestilling, og heldigvis havde vi ham, der skulle sætte fyrværkeriet op, med til at vælge for os.

Krudtteltet – Danmarks største fyrværkeri salg

Jeg er ikke i tvivl om at krudtteltet.dk er Danmarks største fyrværkeri salgs sted, for der var godt nok meget at vælge imellem – og der var rigtig mange gode tilbud. Da vi havde valgt det vi skulle til vores bryllup, kunne vi ikke lade være med at kigge efter om der ikke var noget vi lige skulle have med til Nytårsaften, nu vi var i gang – Klik her og der kom lige noget ned i indkøbskurven til Nytårsaften.

Vi fik det hele leveret til døren, og vi var noget overrasket over hvor meget vi havde fået for vores penge. Kvaliteten på fyrværkeriet var super, der var ingen fusere, og vi fik det flotteste fyrværkeri show til brylluppet.