Jeg fik den lækreste fødselsdagsgave af min kæreste, han havde sørget for et Påskeophold på Hotel Munkebjerg. Nu var det første gang jeg skulle sådan et fint sted hen og havde det han kaldte Gourmet oplevelse – så alene det med, hvilket tøj skal jeg have på, når vi skal på Hotel Munkebjerg. Jeg havde hørt at det var et rigtig fint sted, og at det var overklassen der kom her.

Jeg blev godt nok positivt overrasket, det var et fint sted, men ikke sådan som jeg havde forestillet mig det, for de mennesker vi havde med at gøre, var helt nede på jorden, og vi fik en super fed kunde service oplevelse, så jeg faldt hurtigt til ro, og mine sommerfugle forsvandt hurtigt.

Påskeophold

Vi fik det lækreste værelse, vi fik den lækreste Gourmet mad, og vi blev behandlet som grever og baroner. Så ja, Munkebjerg Hotel er et fint hotel hvor der er super lækkert at have et ophold. Det var virkelig en super dejlig oplevelse og jeg er min kæreste dybt taknemmelig for at han havde givet mig denne oplevelse i fødselsdags gave – for det er ikke sidste gang at jeg kommer på Hotel Munkebjerg.

Det skal måske lige nævnes, at vi også endte i både deres wellness område og på deres Casino, så der var rigtig mange oplevelser der lige skulle fordøjes da vi kom hjem. Det er super helse givende at tage fri og tage på et ophold som dette Påskeophold hvis man vil lidt væk fra det hele.