Nu har jeg ikke lige en stor have, hvor jeg kan dyrke mine afgrøder – så jeg har længe ledt efter nogle plantekasser som jeg kunne have stående på min altan. Jeg er ikke helt sikker på forskellen på en Kapilær kasse og en plantekasse, for mig var det mere det at jeg kunne få en kasse, hvor jeg kunne plante mine afgrøder i. Begge dele kunne dække mit behov – de havde begge en slags selvvandings system inden i. Jeg fik det man kalder en Kapilær kasse, om det så var fordi den ikke lige var af træ, skal være mig usagt, men hjem kom den, og jeg fik plantet mine afgrøder i den, og det var de bedste afgrøder jeg har smagt længe, så umagen var det værd, at bruge tid på at finde de rigtige.

Plantekasser til blomster

Jeg brugte mine Kapilær kasser fra lyngeshop.dk på altanen sammen med en plantekasse med blomster i – så nu sidder jeg og nyder begge dele på min altan med en kop kaffe, og så kan jeg samtidig sidde og lige fjerne lidt ukrudt fra Kapilær kassen i mens. Nu er min altan ikke verdens største, men jeg fik da alligevel plads til 4 af de lidt mindre plantekasser. Jeg er mest til dem med hjul på, så er de nemmere at flytte rundt på, og få dem ind om vinteren, uden at man skal have hold i ryggen, fordi de er så tunge. Det er en skøn tid vi går i møde.