Det kan have været noget catering, som der har været brugt til en reception, eller det er den catering, som jeres firma benytter jer af hver dag, hvor man så lader det stå fremme i et stykke tid, så folk kan nå at tage lidt fra det, inden det bliver smidt ud, og resten bliver sendt til vask.
Men det kan også være catering, som der er blevet sat frem til en fest, hvor man så er kommet lidt senere som gæst, og man så gerne vil vide, hvor længe maden fra det her cateringfirma har stået fremme.
For der er ingen tvivl om, at det var god mad, da det ankom, og man anrettede det tids nok, og det holdt henholdsvist koldt og varmt respektivt, som det skulle være, men selv den bedste mad kan ikke tåle at stå fremme for længe, og det gælder både, om det er indenfor eller udenfor.
Det generer egentlig ikke en, hvis maden ikke er helt varm eller kold, men det kan være, at der har været nogle insekter, der er gået i det, eller en masse mennesker har rørt ved det, så man ikke ved, om der er kommet bakterier i det.
Man skal lige se nærmere på det her catering
For man kan være godt sulten, og det er trods alt gratis mad for en selv, men der er ingen grund til at sætte helbredet over styr.
Måske har man endda så travlt, at man ikke lige når at tænke over, at der kan være noget i en ret, som man ikke kan tåle.
Men tænker som regel over den slags, men man spotter en ret, som man ved, der ikke plejer at være noget i, som man ikke kan tåle, men det her er måske en udgave, som der er lavet med noget, man ikke kan tåle.
Tidligere på dagen var der endda sat skilte op ved, hvad retterne var, men de er fjernet nu, og det kunne ellers have været med til at give en en idé om, hvad man havde med at gøre.
Så man må hellere spørge dem, der modtog den cateringmad, hvad man har med at gøre, og hvad man med god samvittighed kan tillade sig at spise.