Hvis du er på udkig efter en unik måde at fejre Sankt Martin-festen på, skal du ikke lede længere end til det historiske Munkebjerg Hotel. Dette charmerende hotel, der ligger i Vejle, har været vært for Mortensaften-fester i årevis og er kendt for sin festlige atmosfære og lækre mad. Her er et nærmere kig på, hvorfor denne begivenhed er en begivenhed, som du ikke vil gå glip af. 

Mortensaftens historie 

Mortensaften går flere århundreder tilbage og fejres den 11. november hvert år i Danmark. Traditionen stammer fra Sankt Martin af Tours, som var kendt for sin gavmildhed og kærlighed til at give gaver til børn. Fejringen blev bragt til Vejle af tyske indvandrere og er blevet fejret i området lige siden. 

 

Fejring på Munkebjerg Hotel 

På Munkebjerg Hotel (Mortensaften vejle) kan gæsterne nyde en fire-retters menu med traditionelle danske retter som stegt and, ristede kartofler og æblekompot til dessert. Gæsterne kan nyde livemusik fra lokale musikere, mens de spiser, og nyde en af hotellets mange unikke cocktails eller vine fra det store udvalg. Der er også et børnehjørne med malebøger, spil og andre aktiviteter, så børnene kan blive underholdt hele aftenen.     

 

Unikke oplevelser på Munkebjerg Hotel  

Det, der gør denne begivenhed endnu mere speciel, er, at den finder sted på et af Danmarks ældste hoteller, der er bygget i 1784. Hotellet tilbyder en række aktiviteter, der er perfekte for familier i løbet af dagen, herunder minigolf på deres 18-hullers bane eller udforskning af lokalområdet med deres vandrestier og strande kun få skridt væk fra deres hoveddør. Desuden er der masser af plads indenfor, hvor gæsterne kan slappe af ved den hyggelige pejs eller deltage i yogaundervisning, der tilbydes hver morgen direkte på stedet!