Nogle vil kalde det krukker, potter eller blomster og stauder, men det er ikke lige den slags jeg tænker på når jeg har med havetilbehør at gøre. Jeg går ofte i forretninger der har brugskunst og andet havetilbehør, og får mange gode ideer til hvad jeg kan have på min altan, eller give væk i gave til dem der har hus og have. Jeg forærede alle mine haveredskaber væk, da jeg flyttede fra mit sidste hus, det var der så nogle af mine børn der fik gavn af, så det er ikke lige en skovl eller spade de mangler. Men haveredskaberne hører til i en have, hvis man da ikke vil have en natur have.

Unikt havetilbehør

Vi har hver vores smag, og jeg syntes at den opstilling der er på billedet, var lidt sjov – tænk sig at anvende ens børns aflagte gummistøvler som blomsterkrukke eller vase, det er da genialt og unikt. Mange anvender disse solcelle lys rundt om i haven, jeg har da også selv en i min altankasse, og den lyser dejligt op, nå nu den mørke tid indfinder sig, som den jo gør den kommende weekend. Nogle mennesker har også små have bassiner med små fisk i, dem kan der også sættes mange forskellige brugsting ned i, og det hører jo også ind under havetilbehør. Jeg syntes det ser rigtig godt ud med sådan et havebassin med store karper i, og jeg kender også nogle der har sådanne bassiner – men de siger også det kræver meget arbejde at holde.