Nu er der mulighed for at vælge en anden løsning i forhold til corona test. I og med mange testcentre er lukket, grundet lavere efterspørgsel, vil der nu være andre udbydere af corona test. Dermed er coronatest betaling en anden mulighed, hvor der kan bestilles forskellige typer test, alt afhængig af, hvad ens behov er. Ved at benytte betaling coronatest kan man nu blive testet andre steder i landet, og her er der tale om de større byer i Danmark. Her er der også mulighed for at betale for corona test ved større lufthavne i Danmark. Dermed kan både forretningsrejsende og turister gøre brug af konceptet coronatest betaling.
Ved at kunne få test nær lufthavn kan det dermed være lettere at få det passe ind rent logistisk. Ved betaling coronatest er det nemt og hurtigt at booke tid på pentabase.com. Det kan derfor betale sig med coronatest betaling.

Andre lande og restriktioner

Selvom der ikke er mange der bliver testet længere for corona, kan det i nogle sammenhænge være relevant. Dette gælder især, hvis man skal rejse udenfor Danmarks grænser. I andre lande er der varierende restriktioner i forhold til corona, og derfor er det vigtigt at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for yderligere info. Hvis det så viser sig nødvendigt med en test, kan man hurtigt bestille en coronatest betaling. Så kan man få det certifikat der skal til, for at kunne komme ind i det land som stadig har restriktioner i forhold til vacciner, test og corona generelt.¨
Dermed kan det i nogle sammenhænge være mere attraktivt at betale for coronatest fremfor at bestille den gratis version.
Så når man drager afsted på ferie eller forretningsrejse er det værd at gøre forarbejdet først i forhold til restriktioner og corona.
Bestil nemt en test på pentabase.com og få det gjort.
Indtil videre ser det ud til at corona kan komme i bølger, og dermed engang imellem nødvendiggøre at der også bliver testet.