Hvis man skal være helt nøgterne, så er industrigulve jo noget, som du kommer i rigtig meget kontakt med, om det så er i dit eget firma, på den arbejdsplads, du er ansat, eller hvis du bare forlader dit hjem – og nogle gange endda ikke!
Så hvis man virkelig skal være firkantet, så kan du ikke undgå at komme i kontakt med disse gulve, og det vil vi forklare dig nærmere om i denne artikel.
Det er jo klart, at hvis man eget et firma, så er dets gulv et industrigulv, for så har man en industri, når man virkelig trækker termen ud, fordi det behøver ikke være en stor industriel bygning, som der ligger inde med sådan et gulv. Således er et firma og en virksomhed også en industri på sin måde.
Arbejder man på sådan en arbejdsplads eller en decideret industrivirksomhed, så kommer man jo i kontakt med dette gulv rigtig meget af tiden, for man kan jo ikke svæve over det – nogle gange ser man dette gulv mere og går mere på det, end man gør det med gulvet derhjemme!

Industrigulve er bare over det hele!

Selv hvis man sad i en kran, hvor man blev ført over dette industrigulv, så ser man jo stadig på det, og man kan ikke undgå at have en mening om det og betragte det.
Sådan et gulv kan være stort eller småt, og som vi snakkede om med, at et firmas størrelse ikke nødvendigvis behøver at have noget at gøre med, om det er en industri eller ej, så gælder det samme med industrigulve.
Men så var der også det med, når man er ude, også selvom man ikke er på arbejde: Hvis man betræder gulvet i en virksomhed, hvor man for eksempel handler, så er det jo også et industrigulv, og hvor mange af os er ikke ude at handle i løbet af en uge?
Og slutteligt var der ens eget gulv. Hvordan kan det være et industrigulv?
Jo, teknisk set hvis du arbejder hjemme eller har din virksomhed her, så er det qua vores tidligere forklaring jo også et industrigulv.