Hvis man vil i gang med en videregående uddannelse er universitetsuddannelser en mulighed. Videregående uddannelser på AAU er en af de muligheder, som man kan bruge i jagten på mere viden. Man kan selv google universitetsuddannelser liste, og se hvilket område der især interesserer en. Man kan også gå ind på AAU, og se hvilke universitets linjer vi tilbyder. Vi har både bachelor og kandidatuddannelser, og ligeledes master samt videreuddannelse.
Man kan fx. studere sprog og der er nok sprog at vælge imellem. Andre populære områder er universitetsuddannelser indenfor økonomi, hvor der også er mange studerende, der finder det attraktivt at studere netop indenfor dette område.
Digitaliseringen af vores samfund har også nødvendiggjort, at man kan studere universitets linjer indenfor IT, da det hele tiden er et område i konstant udvikling.

Vores uddannelser er problem og projektorienterede, og fokuserer samtidig på det tværdisciplinære.
Vi relaterer os altid til det samfund vi lever i, og vores uddannelser og forskning bærer også præg af dette. Det er vigtigt for os, at kunne følge med i tiden, og i udviklingen indenfor alle de studieområder som vi tilbyder.
Tjek aau.dk, og se mere om alle vores universitets uddannelser. Her kan man med en god kop kaffe eller te i hånden online studere nærmere, hvilket område man har mest interesse for. Vi kan kontaktes på mail eller telefon, og gør vores bedste for at vejlede nye studerende. Det er vigtigt, at man bliver glad for at gå her, så alle spørgsmål er velkomne.
Man kan downloade faktaark om fakulteterne på vores hjemmeside. Lad os hjælpe med at træffe beslutningen om et fremtidigt studievalg. Uddannelse er fremtiden, og ny viden gør os bedre i stand til at håndtere fremtidens udfordringer. Vi glæder os til at byder jer velkommen på AAU, hvor der er fokus på både det sociale og faglige samvær.