Du ryster nok på hovet, når du ser, hvordan medier er begyndt at stave en del forkert, og selvom du for eksempel ikke er den bedste til at sætte kommaer, så er du trods alt en af dem, som der er god til at stave – du var endda en af dem i folkeskolen, som der var bedst til diktat.
Og noget af det første, som du lærte at stave til, var dit navn, og selvom du har ændret navn gennem tiden med takket være en numerolog, og fordi du blev gift, så er du stadig helt sikker på, hvordan det skal staves.
Tit må du endda stave det for andre, fordi de ikke kan regne ud, hvordan det skal staves, men det ligger heldigvis på rygraden af dig, hvordan det skal staves.
Så nu er det kommet til, at der skal navn til postkasse på ny, da de tidligere navne er falmet en del, og der er nogle, som der gerne ville levere ting og sager til dig, som der ikke kunne læse, hvem der boede i den husstand, som postkassen hørte til, og det er jo ikke heldigt, når det er nogle, der skal levere ting til dig for første gang.

Der skal være helt styr på det navn til postkassen

Så du vil have nogle tydelige navne, som der er til at læse, og de må endda gerne være så tydelige i skriften, at de kan læses på lang afstand.
Børnene skal da også have deres navn på postkassen, selvom der sjældent kommer noget til dem, men så føler de sig i lige sø høj grad som en del af familien – selv familiens hund får sit navn på postkassen.
Og det er her, man skal have tungen lige i munden, og man ikke må gøre tingene på rutinen, for navnene skal være stavet helt korrekt, for det ville være surt, hvis man er kommet hjem med de forkerte bogstaver, eller man mangler nogle til at sætte på postkassen.
Men det ville også være en skam, hvis man har sat navnene på, og så er det stavet forkert.
Så man skal hele tiden nøje holde øje med, at man gør det korrekt.